Loenk Campers is in de laatste maanden van 2021 opgericht door Lukas, gedreven door een onweerstaanbare passie voor houtbewerking, kluswerk en techniek, en aangewakkerd door een diepgewortelde liefde voor minimalistisch wonen. Dit heeft hem geleid naar het transformerende pad van het omtoveren van alledaagse vervoersmiddelen tot prachtige campers.

Met een hart vol ambitie streeft Lukas ernaar om jou dat gevoel van grenzeloze vrijheid te schenken, terwijl je tegelijkertijd altijd je vertrouwde thuis met je meedraagt. De campers die hij met zorg creëert, zijn tot in de kleinste details doordacht en voorzien van alle denkbare comfort. Elk voertuig draagt zijn unieke stempel en persoonlijke signatuur, want voor Lukas is het bouwen van campers een kunstvorm op zich. “Mijn missie is om mensen te laten ervaren wat voor vrijheid het is om eigenaar te zijn van een camper. De vrijheid om op ontdekkingsreis te gaan met je eigen rijdende huis, zonder concessies te doen aan het comfort dat je gewend bent.”

De essentie van zijn werk berust op het gebruik van hout als voornaamste materiaal, ondersteund door andere hoogwaardige en betrouwbare componenten. Bovendien is Lukas een voorstander van duurzaamheid, en kiezen zijn ontwerpen vaak voor alternatieve oplossingen, zoals het koken zonder gas.

In aanvulling op zijn standaardaanbod biedt Loenk Campers ook volledig op maat gemaakte oplossingen. Hij vertaalt jouw wensen naar een doordacht en slim ontwerp, waarbij zijn creativiteit ervoor zorgt dat zelfs de kleinste ruimtes een groots gevoel van ruimtelijkheid behouden.

Droom je er al tijden van om te reizen of te leven in een camper? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om samen met jou aan jouw unieke camperavontuur te beginnen.

Document