Nieuwsgierig naar meer? Laten we een blik werpen op het proces dat voorafgaat aan jouw droomcamper:

Stap 1: Kennismaking en Wensen
Voordat we aan de slag gaan, is jouw input van onschatbare waarde. We zitten samen en bespreken jouw visie voor de camper. Wat zijn je behoeften, stijlvoorkeuren en praktische eisen? Ik luister aandachtig en stel vragen om de essentie van jouw droomcamper te begrijpen.

Stap 2: Vrijblijvende Richtprijs
Ik geloof in transparantie en duidelijkheid. Op basis van ons gesprek stel ik een richtprijs op die jouw ideeën omvat. Geen verplichtingen, geen verrassingen. Dit is het moment waarop je een eerste glimp opvangt van wat er mogelijk is.

Stap 3: Advies en Inzicht
Jouw droomcamper verdient niets minder dan perfectie. Als ervaren camperbouwer deel ik mijn inzichten en advies om jouw plannen nog beter te maken. Samen kijken we naar optimalisaties en innovatieve oplossingen die jouw camper nog specialer zullen maken.

Stap 4: Gepersonaliseerde Offerte en Visualisatie
Zodra alle details zijn verfijnd en jij tevreden bent met de richtprijs, stel ik een gedetailleerde offerte op. Maar dat is niet alles. Ik creëer ook tekeningen en voorbeelden die je een levendig beeld geven van hoe jouw camper eruit zal zien. Het is als een sneak peek van jouw toekomstige avonturenruimte.

Stap 5: Groen Licht voor Creatie
Jouw goedkeuring is het startsein. Zodra je akkoord gaat met de offerte en de visualisaties, gaan we aan de slag. Afhankelijk van de specificaties van jouw camper varieert de inbouwtijd van 8-14 weken. Tijdens dit proces houd ik je nauw op de hoogte van de vorderingen.

Stap 6: Eindresultaat en Aflevering
Het moment waarop dromen realiteit worden. Na intensief werk en aandacht voor detail, lever ik de camper aan je af, keuring klaar. Dat betekent dat je meteen naar het RDW kunt om de officiële camperkeuring te laten uitvoeren. En maak je geen zorgen, als begeleiding nodig is, sta ik aan je zijde.

Dus daar heb je het, een overzicht van het proces. Geen stap is te klein, geen detail wordt over het hoofd gezien. Jouw Loenk Camper is niet alleen een voertuig, maar een stukje van jouw reisverhaal. Samen maken we het werkelijkheid.

U kunt hier de algemene voorwaarden rustig nalezen of downloaden: Algemene Voorwaarden

Document